Menü Bezárás

Építőipari sikerek

A kamara által menedzselt Építőipari Technológiai Klaszter megtartotta a nyári szünet előtti utolsó ülését. A nyári szabadságolások és az építőiparban megszokott nyári leterheltség miatt a tagok majd csak szeptemberben találkoznak.

Ezúttal az MB-Bau Kft. vendégei voltak a megjelent klasztertagok. Egy lazább, könnyedebb, beszélgetős üléssel zárták az elmúlt időszakot. A találkozó elején Magyari Csaba, a cég ügyvezetője megmutatta a vállalkozás újonnan elkészült üzemcsarnokát, amelyet a kivitelezői munkáik előkészítésénél tudnak használni. A csarnok egyik érdekessége, hogy híddaruval is felszerelhető.

Az ülésen Molnár Gábor, a klaszter elnöke röviden értékelte az eltelt időszakot. A sok nehézség ellenére, az építőipart sújtó infláció és magas építőanyagárak ellenére többen is el tudtak érni sikereket.

A találkozón részt vettek az Ágazati Képző központ, valamint a Baranya Megyei SZC Pollack Mihály Technikum és Kollégium képviselői is, akik tájékoztatták a klaszter tagjait az ÁKK-ban eltelt első év tapasztalatairól. Általánosságban elmondható, hogy sikeres éven vannak túl. Most az iskolában is szünet lesz, így rá tudnak készülni a következő iskolaévre.

A klaszter legközelebb ősszel fog ülésezni. Mindenkinek jó nyarat és sok munkát kívánunk!