Menü Bezárás

Építőipari Technológiai Klaszter

Az Építőipari Technológiai Klaszter 2018. március 21-én alakult a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával, tizenöt generálkivitelezésben elismert építőipari cég összefogásával. Megalakulásának célja, hogy a térségben aktívan résztvevő építőipari cégek megmutassák versenyképes, a változó piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó, magas színvonalú szolgáltatásaikat.

A Klaszterben résztvevő cégek kiváló minősítése, a szakmai utánpótlásban és szakmai innovációban vállalt aktív szerepe példamutató. A tagok együttes árbevétele közel 26,5 milliárd forint, saját szakembergárdájuk több mint 850 fő. A Klaszter további célja, hogy a beruházni szándékozóknak teljeskörű szolgáltatást kínáljon, így a megrendelő nagy biztonsággal választhatja ki a számára megfelelő méretű, előminősített építőipari céget.

Klaszter tagjai külön cégenként egyedi árakon is ellátják a generálkivitelezéssel kapcsolatos feladatokat, de együttesen összefogva, közös szerződés keretében együttműködve, akár több milliárdos munkát is el tudnak vállalni. Szolgáltatásunk a projekt előkészítéstől kezdve, a tervezésen keresztül, a teljeskörű generálkivitelezésig terjed.

Az Építőipari Technológiai Klaszter elnöke Molnár Gábor (IMG Építő Kft.), az alelnökök Magyari Csaba (MB-Bau Kft.), Szerényi Attila (Szega Books Kft.), Kanizsai Tamás (T-Survey Kft.), a klasztermenedzser Szigeti Rudolf (Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara).