Menü Bezárás

Európai Klaszter Együttműködési Platformon az Építőipari Technológiai Klaszter

Az Európai Klaszter Együttműködési Platform olyan szolgáltatási lehetőséget nyújt a klaszterszervezetek számára, melyek lehetővé teszi, hogy a felregisztrált klaszter minél hatékonyabban használja a hálózati eszközöket (potenciális partnereket és lehetőségeket keressen), fejlessze a transznacionális (Európán belüli) és nemzetközi (Európán kívüli) együttműködéseit.

A platform használata támogatja az új értékláncok kialakulását az ágazatközi együttműködés révén, információt nyújt, növeli a versenyképességet.

Az oldal a klaszterek legnagyobb információs csomópontja, mely a több mint 900 felregisztrált klaszterek legfrissebb híreit/eseményeit napra készen bemutatja.

Megtalálhatók az Európában és azon túl megrendezésre kerülő, klaszterek közötti együttműködés fejlesztését támogató rendezvények, valamint partnerkereső lehetőség is adott, mely segítségével a klaszterszervezetek megtárgyalhatják ajánlataikat, igényeiket.

Az Európai Klaszter Együttműködési Platform célja, hogy a klaszterszervezetek szolgálatában egyedülálló lehetőségeket és eszközöket teremtsen az együttműködés kedvező környezetének kialakításához, kialakulásához.

Ehhez az oldalhoz csatlakozott a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara menedzselésével 2018. március óta működő Építőipari Technológiai Klaszter is, mely profilja ide kattintva elérhető.